Vriend worden?

Andermans Veren Live maakt de mooiste theaterprogramma’s met minimale liquide middelen. Wij beschouwen het Nederlandse theaterlied als cultureel erfgoed en merken dat het in een moeilijke populariteitsfase zit. Tegelijkertijd blijft de directe waarde van het lied onbetwistbaar, daar waar het live wordt uitgevoerd.

Vindt u ook dat het Nederlandse cabaret- en kleinkunstlied een groter bereik verdient? Lees dan verder hoe u vriend kunt worden en bij welke zaken u ondersteuning kunt bieden aan Andermans Veren Live.

 

Hier biedt u uw steun aan:

– Een van de meest doeltreffende manieren om het lied een groter bereik te geven is investeren in public relations. Hieronder valt het produceren van een cd met als doel deze te verstrekken aan diverse radio- en televisieomroepen. Maar ook het ontwerpen en verspreiden van flyers en posters is belangrijk, en, niet op de laatste plaats, het onderhouden van Facebook, Twitter, deze website en andere social media. Daarnaast organiseert Andermans Veren Live evenementen/voorstellingen gericht op specifieke doelgroepen (denkt u bijvoorbeeld aan het produceren en uitvoeren van een familievoorstelling waardoor ook een jonger publiek bereikt kan worden).

– Andermans Veren Live richt zich met name op het produceren en uitvoeren van theaterprogramma’s om het lied direct naar mensen in het hele land te brengen. Aangezien het gezelschap bestaat uit vijf spelers en een technicus, zijn deze producties kostbaar en is er altijd geld te kort voor voldoende regiedagen, vormgeving en aankleding en technische apparatuur als microfoons, monitoren en andere geluidgerelateerde zaken. Met andere woorden: u helpt ons bij het professionaliseren van de productionele en technische kant.

 

Dit doen wij voor u:

Wij houden u, zo u dat wenst, regelmatig op de hoogte van aankomende voorstellingen, nieuwe initiatieven van VOF Andermans Zaakjes, en andere nieuwsfeitjes. U of uw bedrijf krijgt een vermelding op de website of (mocht u specifiek de cd willen ondersteunen) in het cd-boekje. Bij aanzienlijke ondersteuning kunnen wij leuke op maat aanbieden, zoals een huiskamerconcert, een dag meelopen in het theater of het opnemen en opsturen van een lied op maat. Daarover hebben wij dan graag persoonlijk mailcontact.

 

Zo kunt u ons helpen:

Sinds 1 mei 2017 opereert Andermans Veren Live onder de VOF Andermans Zaakjes, KvK-nummer 68651732.

U kunt ons ondersteunen door een geldbedrag naar keuze over te maken naar:

 

Andermans Zaakjes

IBAN: NL82 TRIO 0338 6321 58

 

Mailt u ons met uw persoonlijke voorkeuren:

Info@andermansverenlive.nl